Wij zijn Maison Home, een online verkoper van een breed scala aan producten voor in en om het huis. Al onze producten zijn er op gericht om u te kunnen helpen van uw huis een thuis te maken! Het grootste gedeelte van ons aanbod bestaat uit meubels. Van eetkamerstoelen en wandplanken tot aan TV meubels en kasten. 

Verder hebben wij ook een breed aanbod van wellness producten voor zowel binnen als buiten. Zo verkopen we onder andere buitendouches en sauna's, want wat is een huis als er geen plek is om te ontspannen?!

Wij vinden het belangrijk om u producten te kunnen bieden van een goede kwaliteit en een betaalbare prijs. Onze klanten zijn voor ons het belangrijkst en daarom hechten wij veel waarde aan een vriendelijke en gemoedelijke services! Heeft u vragen of bent u ergens ontevreden over? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We zullen er alles aan doen u te informeren of tevreden te stellen.

Maison Home staat nog in de kinderschoenen en wij zijn hard aan het werk om ons aanbod uit te breiden. Mocht u geïnteresseerd zijn in het aanbieden van uw producten op onze website? Wij staan altijd open voor een gesprek. 

Met vriendelijke groet, 

Team Maison Home