Skip to content
  • 5% korting voor vaste klanten
  • Gratis verzending boven €50,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Thuiswinkel waarborg
  • Kiyoh
SKU 1214058

26 cm Natural Cast-iron Pan

€ 46,50

CookKing Natuurlijk gietijzeren koekenpan Maak de lekkerste eitjes, pannenkoeken of hamburgers met deze stalen koekenpan. Deze robuuste koekepan met een gewicht van maximaal 3,5kg is van hoge kwaliteit. De gietijzeren pan is in drie formaten beschikbaar: ø26cm, ø28cm & ø30cm. Zet de pan op een grillrooster of zet de pan op direct vuur. Door het natuurlijke gietijzer zal de pan goed tegen hoge temperaturen kunnen. Let op: ook de steel van de pan is van gietijzer en zal dus ook zeer warm worden. Koken op open vuur Koken op open vuur is erg leuk om te doen. Heb je een lekker vuurtje en misschien een driepoot, plaats dan de gietijzeren pan dicht boven het vuur en bak een heerlijk eitje. Maar ook een chakchuka kun je maken met deze pan. De pan heeft aan weerzijde een giettuit waar je gemakkelijk iets uit kunt schenken. Door de goede kwaliteit kun je jaren lang met deze pan intensief koken. Tip voor het eerste gebruik: voorzie de pan van een laagje olie en warm de pan goed op.

26 cm Natural Cast-iron Pan

€ 46,50
Voordelen bij Maison Home
  • 5% korting voor vaste klanten
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Beste Prijs/Kwaliteit verhouding

CookKing Natuurlijk gietijzeren koekenpan Maak de lekkerste eitjes, pannenkoeken of hamburgers met deze stalen koekenpan. Deze robuuste koekepan met een gewicht van maximaal 3,5kg is van hoge kwaliteit. De gietijzeren pan is in drie formaten beschikbaar: ø26cm, ø28cm & ø30cm. Zet de pan op een grillrooster of zet de pan op direct vuur. Door het natuurlijke gietijzer zal de pan goed tegen hoge temperaturen kunnen. Let op: ook de steel van de pan is van gietijzer en zal dus ook zeer warm worden. Koken op open vuur Koken op open vuur is erg leuk om te doen. Heb je een lekker vuurtje en misschien een driepoot, plaats dan de gietijzeren pan dicht boven het vuur en bak een heerlijk eitje. Maar ook een chakchuka kun je maken met deze pan. De pan heeft aan weerzijde een giettuit waar je gemakkelijk iets uit kunt schenken. Door de goede kwaliteit kun je jaren lang met deze pan intensief koken. Tip voor het eerste gebruik: voorzie de pan van een laagje olie en warm de pan goed op.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat